Om oss

Vi är experter på alla former av skönhetsbehandlingar och vi utför även fillersbehandlingar i Eskilstuna.

Vår klinik är centralt belägen och all vår personal har certifiering för att få utföra sina arbetsuppgifter. Det medför att du alltid kan känna dig trygg hos oss.

Certifierade medarbetare

Vi är bland annat certifierade inom derma fillers och Microneedling. Klicka på bilderna nedan för att förstora dem!

Uppnå förväntat resultat

Vi bokar alltid in en konsultation innan din behandling. Då får du träffa din läkare och tillsammans pratar ni om vilket resultat du förväntar dig samt vilka behandlingar som är lämpliga.

Fillers kan användas i hela ansiktet, många väljer att injicera fillers i läppar, kindben och käkben. Det är viktigt för oss att din behandling ger ett naturligt resultat som är så nära det du förväntar dig som möjligt.

Hygien och kunskap

Hos oss går hygien och kunskap hand i hand. Vi använder alltid handskar och steriliserade redskap, alternativt engångsredskap vid alla behandlingar. Det gör att infektionsrisken minskar betydligt. Vi ser också till att din hud alltid är helt ren innan en behandling startar.

All vår personal har adekvat utbildning för att kunna utföra sina arbetsuppgifter oavsett om det gäller fillersbehandling eller våra övriga ansiktsbehandlingar. De är dessutom experter på ansiktets anatomi och åldrande vilket gör att ditt slutresultat alltid blir naturligt.